Menu

Xanthos N6 vandaag onverslaanbaar

 

 23 maart speelde Xanthos N6.1 en N6.2 ieder twee wedstrijden. Dat waren dus 4 wedstrijden totaal. Van de 12 punten die we in totaal mee naar huis konden nemen, namen we 11 punten mee terug. Wat een mooie prestatie!

Xanthos N6.1 begon haar eerste wedstrijd tegen de thuisploeg Nuovo. Xanthos serveerde goed en kon goed druk zetten bij de tegenstander. Xanthos won de eerste set 25-7. De tweede en derde set gaven de meiden van Xanthos ook niet meer weg. De wedstrijd werd gewonnen met 3-0.

De tweede wedstrijd speelde Xanthos N6.1 tegen Gemini. De meiden waren gemotiveerd om de wedstrijd te winnen. Oók deze wedstrijd werd er druk gezet bij de tegenstander met de service. Met wéér een set waarbij de tegenstander onder de 10 punten bleef steken, wist Xanthos N6.1 de wedstrijd met 3-0 te winnen.

Xanthos N6.2 daarentegen won vandaag de eerste wedstrijd met 2-1 van Aetos en de tweede wedstrijd met 3-0 van Setash. De meiden van Xanthos N6.2 namen 5 van de 6 punten mee naar huis en stegen daardoor weer een aantal plekken in de lijst.

Na vandaag heeft Xanthos N6.1 een mooie eerste plek weten te veroveren. 6 april, de volgende wedstrijddag van Xanthos N6, speelt Xanthos N6.1 tegen de nummer 2 in de lijst. De meiden zullen deze dag strijden om de eerste plek te behouden!