Menu

nieuws bestuur

Digitale toets scheidsrechters code V6

27 september 2011

 

Arbitrage

 

Code V6 de digitale instaptoets is online !!!!

 

De digitale toets is nu beschikbaar en kan worden ingevuld door scheidsrechters die de code V6 willen behalen. Via de volgende link gaat u naar de pagina waar de digitale toets te vinden:

 

www.volleybal.nl

 

Tabblad:  Nevobo

Tabblad:  Voor Verenigingen

Dan naar:  Opleidingen

Dan naar : Tot Official

Dan naar:  ( zaal) volleybal

 

Dan kom je bij de instaptoets

 

U ontvangt een bevestigingsmail als u de test heeft ingevoerd. De uitslag van de toets krijgt u persoonlijk toegemaild binnen 10 werkdagen waarna u de licentie heeft om tot en met de 3e klasse wedstrijden te leiden.

 

Controle scheidsrechters We hopen natuurlijk dat alle scheidsrechters die de code V6 willen behalen de toets meteen gaan maken, maar wij zullen nog niet direct gaan controleren of alle wedstrijden van de 3e en 4e klasse senioren en alle jeugd m.u.v. de hoofd en topklasse worden gefloten door een scheidsrechter met een minimale code V6.

Vanaf 1 november 2011 gaan we hierop controleren en zullen we de verenigingen bericht doen als er scheidsrechters fluiten die nog niet minimaal de code V6 hebben behaald. Zoals toegezegd in de clusterbijeenkomsten zal er pas vanaf de 2e helft seizoen 2011-2012 (januari 2012) worden beboet op het fluiten van wedstrijden op de genoemde niveaus zonder minimaal de code V6.

 

 

Algemeen

Onder de menuknop "algemeen" treft u algemene informatie m.b.t. trainingstijden, fluiten, contact en route, etc.