Skip to main content

Lidmaatschap en contributie

Lid worden

Is volleyballen iets voor jou? Kom dan eens de sfeer bij Xanthos proeven. Bij ons ben je altijd welkom om één of meerdere proeftrainingen te komen doen. Je hoeft pas na 4 trainingen te beslissen of je echt bij ons wilt komen volleyballen!

Wanneer je na de proeftrainingen beslist om lid te worden van Xanthos, dan kun je een inschrijfformulier bij je trainer krijgen of kun je onderstaand formulier printen en invullen. Het ingevulde formulier dient ondertekend bij je trainer ingeleverd te worden. Je kunt het ingevulde formulier ook scannen en per mail versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggen van het lidmaatschap kan uitsluitend via het opzegformulier. De opzegtermijn bedraagt 3 maanden. De opzegging dient voor het einde van de maand te gebeuren. Er vindt geen restitutie van reeds geïnde contributiebedragen plaats.

Van de opzegging ontvang je een bevestiging per mail. Heb je deze niet binnen 2 weken ontvangen, neem dan even contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je lidmaatschap is pas definitief beëindigd nadat dit door de ledenadministratie is bevestigd.

Kosten lidmaatschap

     Contributie Xanthos
 (sept t/m juni)
 Nevobo Bondsgeld
 (sept)
 Teamgeld
 (sept t/m juni)
Totale kosten
 per jaar
 Senioren  Senioren competitie  10 x € 15,-  € 70,-  10 x € 5,50  € 275,-
 Senioren  Geen competitie  10 x € 15,-  -  -  € 150,-
 Jeugd  Jeugd competitie  10 x € 15,-  € 65,-  10 x € 5,50  € 270,-
 Jeugd  Geen competitie  10 x € 15,-  -  -  € 150,-
 Mini / CMV  Mini competitie  10 x € 15,-  € 40,-  -  € 190,-
 Mini / CMV  Geen competitie  10 x € 15,-  -  -  € 150,-
 Recreanten  Geen competitie  10 x € 12,50  -  -  € 125,-
 Alle groepen  Extra training (optioneel)  5 x € 15,-  -  -  € 75,-


Het inschrijfgeld voor lidmaatschap van Xanthos bedraagt éénmalig € 12,50.

De contributie van Xanthos wordt geïnd in de maanden september t/m juni.
Het teamgeld wordt geïnd in de maanden september t/m juni.
Het Nevobo bondsgeld wordt geïnd in september.

De bondsgelden (Nevobo) dienen betaald te worden voor het gehele seizoen. Deze gelden worden door de Nevobo aan het begin van het seizoen geïnd voor het gehele seizoen, ook al wordt tijdens het seizoen besloten om te stoppen met volleyballen. Indien pas in de tweede helft van het seizoen wordt begonnen (na de winterstop), dan wordt de helft van de Nevobo kosten in rekening gebracht.