Skip to main content

Commissies

Technische Commissie

De Technische commissie (TC) faciliteert en coördineert alle zaken omtrent de spelers en trainers op technisch vlak.

Contactgegevens TC: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TC heren-lijn Ronald van Osch
TC dames-lijn Rob de Kat
TC jeugd-lijn Esmé Volmeijer
Jeugdcommissie

Xanthos vindt het van groot belang dat er veel ruimte en aandacht is voor de jeugd binnen haar vereniging. Daarom is er binnen de vereniging een Jeugdcommissie aanwezig. De Jeugdcommissie behartigt de belangen van en is aanspreekpunt voor de jeugdleden (en hun ouders/verzorgers) bij alle jeugdzaken. Taken van de jeugdcommissie zijn onder meer het zorgen voor doorstroom naar de seniorenteams en het verzorgen van uitjes voor de jeugd.

Contactgegevens Jeugdcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorzitter Michelle Goossens
Algemeen lid Jasper de Kat
Algemeen lid Esmé Volmeijer
Algemeen lid Ivo van der Bijl
Algemeen lid Bianca Stoffels
Sponsorcommissie

De focus van Xanthos ligt op de continue ontwikkeling van onze spelers en het blijven stimuleren van het ‘WIJ-gevoel’ van Xanthos. Mede met sponsorgelden kunnen deze doelen gerealiseerd worden. Vanuit de sponsorbijdragen kunnen leuke activiteiten gefinancierd worden, kunnen nieuwe materialen aangeschaft worden en kan de hoogte van de contributie beperkt worden. Sinds 2020 hebben wij een Sponsorcommissie die zich specifiek bezighoudt met sponsoring en daaraan gerelateerde activiteiten.

De sponsorcommissie houdt zich bezig met onder meer het werven van nieuwe sponsors, het onderhouden van sponsorrelaties, het genereren van inkomsten vanuit diverse acties, het organiseren van sponsorevenementen, het werven van "vrienden van Xanthos" en het verzorgen van reclameborden.

Contactgegevens Sponsorcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen lid Arjan den Hartog
Algemeen lid Arno Weijs
Algemeen lid Nancy van Baal
Communicatiecommissie

Om iedereen betrokken te houden bij een actieve en levendige vereniging als Xanthos is goede communicatie van groot belang. Dit zowel naar de eigen leden alsook naar de sponsors die de club steunen. Ook voor het werven van nieuwe leden is goede communicatie via sociale media en de website vereist. De Communicatiecommissie houdt zich specifiek bezig met communicatie en daaraan gerelateerde zaken.

De communicatiecommissie houdt zich bezig met onder meer:

  • de aanlevering van wedstrijdverslagen en/of foto’s aan nieuwsmedia;
  • het plaatsen van verslagen in de lokale kranten, op sociale media of op de website;
  • het maken van foto’s en filmpjes van de teams van Xanthos bij wedstrijden en evenementen;
  • het periodiek maken van een nieuwsbrief voor alle leden en sponsors.

Heb je nieuws, wedstrijdverslagen of foto's voor op de website en/of op social media? Dan kun je dit sturen naar de Communicatiecommissie.

Contactgegevens Communicatiecommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen lid Ajan van Selm
Algemeen lid Paul Bolt
Algemeen lid Marjolijn Hamelink
Algemeen lid Esmé de Kat
Algemeen lid Marit Derksen