Skip to main content

Fluitschema

  • Mocht je niet kunnen: zorg zelf tijdig voor vervanging, het liefst iemand uit je eigen team, en geef dit per e-mail door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Als een thuiswedstrijd wordt uitgesteld, laat dit dan per e-mail weten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) zodat de scheidsrechter tijdig geïnformeerd kan worden en zodat voor de herplande wedstrijd opnieuw een scheidsrechter toegewezen kan worden. Dus, indien bekend, graag ook per e-mail de nieuwe datum en tijd van de wedstrijd doorgeven.
  • Je dient 20 minuten voor de start van de wedstrijd aanwezig te zijn in de zaal en zelf het DWF in te vullen en te controleren.
  • Sommige leden hebben hun spelregelbewijs (v6) nog niet gehaald. Dit is in rood op het schema aangegeven. Je dient dit bewijs zo snel mogelijk online te halen op https://www.volleybalmasterz.nl. Hier kun je de spelregels oefenen en jouw spelregelbewijs halen! Als je voor de eerste keer een wedstrijd gaat fluiten en graag ondersteuning of tips wenst, zijn er ervaren scheidsrechters beschikbaar om mee te kijken en je te helpen.
  • Ieder competitie-spelend lid kan ingedeeld worden om te fluiten. Daarbij is het uitgangspunt dat iedereen ongeveer evenveel wedstrijden fluit (ca. 2 per seizoen). Omdat het vrijwel onmogelijk is om met de planning en voorkeur van iedereen rekening te houden, vragen we je om flexibel te zijn en zo nodig tijdig een vervanger binnen of buiten je eigen team te zoeken (zie ook het eerste punt).