Skip to main content

Vrijwilligers gezocht!

Binnen Xanthos zijn al heel veel vrijwilligers actief, maar helaas nog niet genoeg!

Vrijwilligers zijn hard nodig omdat er veel geregeld moet worden om iedereen met plezier wekelijks z’n balletje te kunnen laten slaan. We zijn hard opzoek naar mensen die iets extra’s voor de vereniging willen doen. Als bestuur hopen we daarom dat er nog meer leden opstaan om de club een handje te helpen. Het zou leuk zijn als uit elke team tenmiste één of twee spelers een bijdrage leveren.

Heb je zin om wat voor de vereniging te doen of heb je contacten waardoor wij ons als vereniging beter op de kaart kunnen zetten? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of benader een van de bestuursleden Chantal, Maarten, Claudia, Mark of Sven. Je kunt natuurlijk ook een van de vele andere commissieleden even persoonlijk aanschieten!

We zoeken nog leden of externe vrijwilligers voor met name de volgende rollen en/of taken:

Bestuurslid

Met ingang van het nieuwe seizoen zoeken wij een nieuw bestuurslid. Het bestuur geeft richting aan de dagelijkse gang van zaken binnen de vereniging. DIt gebeurt in nauwe samenwerking met de diverse commissies die er binnen de vereniging zijn. De op te pakken zaken en overige taken worden binnen het bestuur onderling verdeeld, dus we proberen altijd rekening te houden met de tijd die je beschikbaar hebt en met wat je leuk vindt om te doen.

Trainers en scheidsrechters

Op dit moment is er een grote behoefte aan trainers. Het gaat nu vooral om trainers voor de herenteams en voor de jeugd, maar trainers voor andere teams zijn ook van harte welkom! Heb je interesse, meld je dan aan! Lijkt het je wel leuk om trainer te worden maar heb je hier nog weinig of geen ervaring mee? Ook dan zijn wij heel blij met je hulp! We helpen je graag om hier ervaring mee op te doen.

Naast trainers zoeken wij ook scheidsrechters. En met name scheidsrechters die ook voor Xanthos externe wedstrijden willen fluiten. Ook hier kunnen we je helpen, bijvoorbeeld met een scheidsrechterscursus. Laat het weten als je interesse hebt, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Leden Technische commissie

Voor de Technische commissie zoeken wij nog 3 leden: iemand die verantwoordelijk wil zijn voor de herenlijn, iemand voor de dameslijn en iemand voor de CMV en jeugd teams. Het is voor deze laatste taak wel erg belangrijk dat je affiniteit hebt voor werken met jeugd. Het zou ook erg leuk zijn als een van de ouders zich hiervoor zou willen inzetten. Ervaring is niet nodig, een gezonde dosis enthousiasme is welkom!